Se første trailer til ‘Captain America: Brave New World’ – med Harrison Ford som ny superhelt

Se første trailer til ‘Captain America: Brave New World’ – med Harrison Ford som ny superhelt
Anthony Mackie i 'Captain America: Brave New World'. (Foto: Disney)

Det har i flere år stået klart, at Anthony Mackie vender tilbage til Marvel-universet i en fjerde ‘Captain America’-film.

Mackies karakter, Sam Wilson alias Falcon, optrådte som bekendt i Disney+-serien ‘The Falcon and the Winter Soldier’, hvor han sprang ud som den nye Captain America, efter at have overtaget skjoldet fra Chris Evans’ Steve Rogers i ‘Avengers: Endgame’.

Nu har filmen, der bærer titlen ‘Captain America: Brave New World’, fået sin første trailer, skriver Deadline.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I traileren ser vi Wilson som den nye Captain America, der mødes med Thaddeus Ross, spillet af Harrison Ford, som overtager rollen fra afdøde William Hurt.

Ross er netop blevet valgt som USA’s præsident og ser gerne, at Wilson overtager det ledige sæde som agent for USA’s militær. Kort efter bliver præsidenten udsat for et attentatforsøg, som Wilson skal forsøge at finde hoved og hale i.

I traileren ser vi Giancarlo Esposito spille en mulig bagmand. Vi får også til allersidst en forsmag på Red Hulk, som med et brøl kaster Captain Americas skjold ned i jorden. Marvel-fans vil vide, at det er Harrisons Fords karakter, der forvandler sig til denne røde superhelt.

‘Captain America: Brave New World’ er instrueret af Julius Onah, der blandt andet har ‘The Cloverfield Paradox’ på cv’et.

Filmen får amerikansk premiere 14. februar 2025, hvorfor den danske premiere formentlig bliver 12. eller 13. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af