Anerkendt kunstner filmdebuterer med personligt Sundance-hit – se traileren til ‘Exhibiting Forgiveness’

Anerkendt kunstner filmdebuterer med personligt Sundance-hit – se traileren til ‘Exhibiting Forgiveness’
'Exhibiting Forgiveness'. (Foto: Homegrown Pictures)

Titus Kaphar er en internationalt anerkendt kunstner med flere værker udstillet på prestigefyldte amerikanske museer. Nu springer han ud som filminstruktør.

Kaphar står bag både manuskript og instruktion til ‘Exhibiting Forgiveness’, som tager udgangspunkt i hans egne oplevelser.

Filmen følger den velansete maler Tarrell, som bearbejder angsten, han forbinder med sin barndom, gennem kunsten. Tarrells karriere er på rette vej, men der vendes op og ned på hans liv, da hans far kommer på uanmeldt besøg med en samvittighedstynget intention om at reparere deres tabte relation.

Se den første trailer her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

André Holland, der blandt andet er kendt for sin fremragende præstation i ’Moonlight’, indtager hovedrollen som Tarrell, og hans kone Aisha spilles af Andra Day (’The Deliverance’). John Earl Jelks (’New Amsterdam’) portrætterer Tarrells far La’Ron, mens Aunjanue Ellis-Taylor (’King Richard’) spiller moren Joyce.

48-årige Kaphar har tidligere prøvet sig selv af som instruktør med to dokumentarkortfilm. Først i 2016 med ’The Jerome Project’, som også behandler forholdet til hans far, og igen i 2022 med ’Shut Up and Paint’, som blev shortlistet til en Oscar.

’Exhibiting Forgiveness’ fik premiere tidligere i år på Sundance-festivalen til overvejende ros fra anmelderne.

Filmen får amerikansk premiere 18. oktober, men det vides endnu ikke, hvornår vi får den at se herhjemme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af