Elton John kårer »det bedste band derude« lige nu

Elton John kårer »det bedste band derude« lige nu
Elton John. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images))

Elton John har netop udpeget det band, som gør det allerbedst lige nu. Det gjorde han i sit eget Apple Music-radioprogram ‘Rocket Hour’, skriver NME.

Valget er faldet på den irske postpunkgruppe ‘Fontaines D.C.’, hvis forsanger, Grian Chatten, sjovt nok gæstede programmet.

»For mig er I det bedste band derude i øjeblikket«, lød det fra John, da han introducerede bandet.

»Efter at have set jer på Glastonbury, efter at have hørt det nye album, har I bare vokset for hvert album«, fortsatte poplegenden. »I ser ud til at have fundet jeres fødder med dette album på så stor en måde … det er en strålende plade«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elton John taler om Fontaines D.C.’s fjerde album, ‘Romance’, som udkom i sidste måned og også blev rost af Soundvenues anmelder Holger Møller Dybro.

»Fontaines D.C. udforsker endnu en gang nyt territorium på ‘Romance’, hvor både dystre synthesizere, britisk 00’er-indie og ringende janglepop lukkes ind i bandets postpunkunivers, og den dublinske regnvejrstristesse får et tiltrængt skud musikalske pangfarver«, lød det i den fem-stjernede anmeldelse.

Postpunkerne kan opleves live 9. november, når de giver deres hidtil største danske koncert i K.B. Hallen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af