Chris Evans og The Rock redder kidnappet julemand i actionbaskeren ‘Red One’ – se traileren

Chris Evans og The Rock redder kidnappet julemand i actionbaskeren ‘Red One’ – se traileren
Dwayne Johnson og Chris Evans i 'Red One'. (Foto: PR)

»Jeg kommer ikke til at kunne lide dig. Jeg kan mærke det med det samme. Af alle her kan jeg mindst lide dig«, siger Chris Evans i starten af traileren til den kommende juleactionfilm ‘Red One’, da Dwayne ‘The Rock’ Johnson træder ind i billedet.

Man kan ikke lade være med at tænke, at resten af filmholdet nok har haft det på samme måde under produktionen. Indtil videre har omtalen af ‘Red One’ nemlig mest handlet om Johnsons dårlige arbejdsmoral.

Ifølge en historie fra tidligere i år mødte Hollywood-stjernen for sent ind til flere af optagedagene – så mange gange, at det forsinkede produktionen, som af samme årsag blev omkring 50 millioner dollar dyrere at lave.

Nu er ‘Red One’ imidlertid klar til at ramme biograferne op til den søde juletid, og i den anledning er en ny, actionspækket trailer landet, skriver Deadline.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Actionbaskeren følger dusørjægeren Jack (Chris Evans), som bliver hyret til at redde ingen ringere end julemanden (J.K. Simmons) af sidstnævntes hårdkogte sikkerhedsfolk (The Rock og Lucy Liu).

Undervejs møder han krigeriske snemænd, en isbjørn på to ben, forstørret legetøj og den djævelske skabning Krampus (norske Kristofer Hivju).

I instruktørstolen sidder Jake Kasdan, der blandt andet stod bag de to nye ‘Jumanji’-film (også med The Rock). Manuskriptet er skrevet af Chris Morgan, der har hele syv ‘Fast and the Furious’-film på cv’et.

‘Red One’ kommer i biograferne 7. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af