Lamin har ramt den globale Spotify-chart med albummet ‘Skyll’

Lamin har ramt den globale Spotify-chart med albummet ‘Skyll’
Lamin. (Foto: Jens Haugaard)

I sidste uge udgav Lamin sit længe ventede album ‘Skyll’, og rapperens alternative udgivelsesstrategi for albummet har tilsyneladende haft en effektiv virkning.

I skrivende stund florerer fem af albummets numre på den danske Spotify-top-10, og de imponerende streamingtal kan tilsyneladende også spores globalt.

Spotify har nemlig offentliggjort deres ‘Top Albums Debut Global’-liste, der viser en top-10 over, hvilke nye album der har streamet bedst i verden i udgivelsesweekenden fra den 20.-22. september.

Her indtager den danske rapper en imponerende niendeplads – blandt andet overgået af store navne som Future og Katy Perry.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Albummet fik også en flot modtagelse i Soundvenue, hvor Malthe Hjort i sin femstjernede anmeldelse skrev:

»Dansk hiphops nye superstjerne overrasker endnu en gang på ’Skyll’, hvor han prøver kræfter med rage rap og går i flæsket på sin fraværende far. Det er kronen på værket i et i forvejen forrygende år for Lamin – og hans bedste album til dato«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af