Al Pacino var døden nær for fire år siden: »Min puls var væk«

Al Pacino var døden nær for fire år siden: »Min puls var væk«
Al Pacino på scenen ved årets Oscar-uddeling. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

For fire år siden havde Al Pacino en nærdødsoplevelse.

»Min puls var væk«, fortæller den 84-årige Hollywood-legende ifølge Deadline i et nyt interview med The New York Times.

‘The Godfather’-stjernens puls stoppede nærmere bestemt, da han tilbage i 2020 havde en dårlig reaktion på steroider, som skulle behandlinge en coronavirus-infektion.

»Jeg havde det ikke godt – usædvanligt ikke godt. Så havde jeg feber, og jeg var ved at blive dehydreret og alt det der. Så jeg fik nogen til at skaffe mig en sygeplejerske til at hydrere mig. Jeg sad der i mit hus, og jeg var væk. Bare sådan. Jeg havde ingen puls«, fortæller han.

»I løbet af få minutter var de der – ambulancen foran mit hus. Jeg havde omkring seks paramedicinere i den stue, og der var to læger, og de havde det her tøj på, så det lignede, at de var fra det ydre rum eller noget. Det var lidt chokerende at åbne øjnene og se det. Alle stod omkring mig, og de sagde: ‘Han er tilbage. Han er her’«.

I interviewet forklarer Pacino desuden, at han ikke så noget hvidt lys undervejs. »Det var ikke længere. Du er væk«, lyder det.

Trods sin fremskredne alder – og nærdødsoplevelsen – er Al Pacino stadig aktiv som skuespiller. Senest har han medvirket i Johnny Depp-instruerede ‘Modi’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af