‘Dune: Prophecy’ har premieredato på plads

‘Dune: Prophecy’ har premieredato på plads
Emily Watson i 'Dune: Prophecy'. (Foto: Max)

Mens vi venter på, at Denis Villeneuve går i gang med sin forventede tredje ‘Dune’-film, er Max’ imødesete spinoff-serie i det populære sci-fi-univers inden for rækkevidde.

Siden i sommers har vi vidst, at ‘Dune: Prophecy’ lander til november. Nu har vi fået en mere præcis premieredato. Max har således netop delt en trailer, der afslører, at den seks afsnit lange serie rammer streamingtjenesten 17. november, skriver The Wrap.

Serien, der tidligere gik under navnet ‘Dune: Sisterhood’, er baseret på romanen ‘Sisterhood of Dune’, skrevet af Kevin J. Anderson og Brian Herbert. Sidstnævnte er søn af Frank Herbert, forfatteren til de oprindelige ‘Dune’-bøger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der kommer ikke til at være gensyn med Timothée Chalamets Paul Atreides, for handlingen udspiller sig hele 10.000 år før hans fødsel. Her udfolder serien magtfulde Bene Gesserits begyndelse, da to Harkonnen-søstre grundlægger sekten for at vogte om fremtiden.

På rollelisten optræder Emily Camilla Beeput, Olivia Williams, Mark Strong, Travis Fimmel og Sarah Lam. Danske Sarah-Sofie Boussnina medvirker desuden som karakteren Princesse Ynez.

‘Alison Schapker, som har skrevet afsnit af ‘Westworld’, ‘Lost’, ‘Altered Carbon’, ‘Fringe’ og ‘Heksene fra Warren Manor’ agerer showrunner på ‘Dune: Prophecy’.

Tidligere blev serien forsinket af uoverensstemmelser i kulissen, som medførte, at både instruktør, hovedrolleindehaver og showrunner sprang fra projektet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af