‘Sherlock’ rejser tilbage i tiden i ny special

‘Sherlock’ rejser tilbage i tiden i ny special

Mens fjerde sæson af BBC’s ‘Sherlock’ med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman først får premiere engang i starten 2016, har seriens skaber Steven Moffat netop annonceret, at en enkeltstående special er på vej til de mange hungrende fans.

Som kostumerne på det tilhørende pressebillede ovenfor også antydede, vil de to herrer rejse over 100 år tilbage i tiden til det victorianske England i den kommende special, der altså ikke har noget med fjerdes sæsons tre nye afsnit at gøre.

Som ‘Sherlocks’ tidligere afsnit vil den victorianske episode fungere som en halvanden time lang spillefilm. Premieredatoen ligger endnu ikke fast, men skal man tro tidligere rygter, er den ude til december i år.

Læs også: Mord, zombier og konspirationer: Otte nye britiske dramaserier, du skal se

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af