Sci-fi-serien ‘Black Mirror’ forlænges af Netflix med 12 nye episoder

Sci-fi-serien ‘Black Mirror’ forlænges af Netflix med 12 nye episoder

Med egenproducerede serier som ‘House of Cards’, ‘Orange Is the New Black’ og ‘BoJack Horseman’ samt den kommende spillefilm ‘Beasts of No Nation’ har Netflix for længst bevist sit værd som langt mere end en streaming-platform.

Det ry forstærkes yderligere med nyheden om den britiske sci-fi-serie ‘Black Mirror’, der takket være Netflix nu forlænges med yderligere 12 episoder.

»Charlie (Brooker, skaberen af ‘Black Mirror’, red.) har skabt en serie, der er fuldkommen sin egen, og som har sin helt særlige stemme og tidssvarende, sorthumoristiske vision« sagde Netflix’ vicepræsident, Cindy Holland, om valget af ‘Black Mirror’.

Antologiserien, der første gang løb over skærmen i 2011 hos britiske Channel 4, består af uafhængige, men tematisk beslægtede episoder om menneskets forhold til teknologi, og med sine tre første sæsoner formåede ‘Black Mirror’ at vække opsigt hos såvel anmeldere som sci-fi-feinschmeckere verden over – blandt andet med et profetisk afsnit om den britiske premiereministers måske lidt for intime forhold til en død gris.

Der har hidtil kun været syv afsnit af serien, og de 12 planlagte episoder er derfor en bemærkelsesværdig acceleration, som forhåbentligt ikke går ud over det tårnhøje kunstneriske niveau. Produktionen begynder senere på året, men der er ingen fastlagt dato for, hvornår den nye omgang ‘Black Mirror’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af