Ny smadreglad trailer til ‘Superman v Batman’: Dawn of Justice’ løfter sløret for filmens monstrøse skabning

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blot to dage efter en mystisk mareridtssekvens af en teaser viste Superman flå masken af en prisgivet Batman, lander en ny fuldlængde-trailer til Zack Snyders både frygtede og ventede superhelteclash, ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’.

Efter en dejligt jordnær introduktion af Bruce Wayne (Ben Affleck), Clark Kent (Henry Cavill) og Lex Luthor (Jesse Eisenberg i en rolle, der virkelig synes at klæde ham) går traileren action-amok i sin anden halvdel – og det er næsten svært at få øje på Affleck og Cavill, mens murbrokker og farverige CGI-effekter flyver om ørerne på én.

Til sidst får vi så introduceret Lex Luthors monstrøse skabning, Doomsday – en slags metallisk og grå udgave af Hulk, der er brygget på kryptonit, og som tilsyneladende forener Batman, Superman og Wonder Woman (i ‘Fast & Furios’-stjernen Gal Gadots skikkelse) i deres fælles superheltefront mod Luthors ondskab.

‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ har premiere 24. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af