Amy Schumer tvunget til vægttab inden ‘Trainwreck’-rolle

Amy Schumer tvunget til vægttab inden ‘Trainwreck’-rolle

I Judd Apatows ‘Trainwreck’ fra sidste år spillede Amy Schumer en promiskuøs, drikfældig og selvstændig New Yorker – en rolle, hun som manuskriptforfatter på filmen selv havde været med til at skrive, og som skulle give en anderledes ‘uperfekt’ kvindetype plads i romcom-genren. Men trods sin magtfulde position oplevede komikeren at bukke under for presset i skønhedsfikserede Hollywood.

Under et nyligt besøg i ‘The Jonathan Ross Show’ har Schumer nemlig afsløret, at hun blev tvunget til at tabe sig, inden indspilningerne af ‘Trainwreck’ begyndte. Det skriver Indiewire.

»Jeg fik forklaret, inden jeg lavede filmen, at hvis du vejer over 140 pund (63,5 kg, red.) som kvinde i Hollywood, hvis du er på skærmen, vil det gøre ondt i øjnene på folk (…) Det vidste jeg ikke, så jeg tabte et par kilo, men aldrig igen«, fortalte Schumer blandt andet.

Schumer har før fortalt åbent om den usikkerhed omkring hendes egen krop, der især prægede hendes første år som komiker, men udtalelsen kan alligevel overraske, da hun for længst havde markeret sig som en succesfuld komiker og dominerende feministisk stemme, da hun fik ‘Trainwreck’-jobbet.

Læs også: »Opkastfest: Amy Schumer deler sin madforgiftning på Instagram«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af