Slut med en af verdens dyreste tv-serier: Netflix dropper ’The Get Down’

Slut med en af verdens dyreste tv-serier: Netflix dropper ’The Get Down’

Det blev kun til en enkelt sæson af hiphop-serien ’The Get Down’. Netflix har offentliggjort, at streaminggiganten har aflyst flere sæsoner.

Instruktør Baz Luhrman, der tidligere har instrueret ’Moulin Rouge!’ (2001) og ’Den store Gatsby’ (2013) stod bag serien, der angiveligt kostede på den dyre side af 120 millioner dollars, hvilket gør den til en af de dyreste tv-serier nogensinde, kun overgået af en anden Netflix-serie ’The Crown’.

’The Get Down’ fik pæne, men ikke begejstrede anmeldelser, men flere var også mere kritiske over for den 13 afsnit lange serie. Blandt andet Soundvenues egen anmelder, der kun gav den tre stjerner. Og serien opnåede aldrig den buzz i medierne og blandt fans, der er så afgørende for en series succes.

Serien fulgte en række unge, håbefulde musikere i 1970’ernes racesplittede og kriminalitetshærgede New York og gennem dem fødslen af hiphop, som vi kender den i dag.

Læs også: Skizofrent skænderi om ‘The Get Down’: Er Baz Luhrman genial eller fatal for projektet?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af