Idris Elba laver komedieserie baseret på sit eget liv

Idris Elba laver komedieserie baseret på sit eget liv

Idris Elba tager et skridt væk fra de storslåede Hollywood-produktioner. Den britiske skuespillers næste projekt er en semi-autobiografisk tv-serie ‘In the Long Run’, hvor han skal spille hovedrollen, mens han også er med til at skabe serien, der er løst baseret på Elbas egen barndom.

»Jeg er virkelig glad for at være med i komedier og bringe noget glæde ind i en verden, som trænger til at grine«, udtaler Idris Elba i en pressemeddelelse.

‘In the Long Run’ følger Easmon-familien i 1985. Walter (Idris Elba) og hans kone Evelyn er flyttet til London fra Sierra Leone, for at finde arbejde og starte en tilværelse. De lever et stille liv, som bliver forstyrret, da Walters bror Valentine kommer til byen. Valentine viser sig hurtigt at være en glimrende rollemodel for parrets søn, Akuna, men det anstrengte forhold mellem Walter og Valentine bliver sat på en hård prøvelse.

Serien produceres af den engelske kanal Sky1 og har endnu ikke fået en premieredato.

Læs også: Idris Elba vender tilbage som Luther i femte sæson af den engelske krimiserie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af