Steven Spielberg-instrueret borgerkrigsfilm med Leonardo DiCaprio er undervejs

Steven Spielberg-instrueret borgerkrigsfilm med Leonardo DiCaprio er undervejs

Trods sine 71 år er Steven Spielberg nærmest mere produktiv end nogensinde før. I år kom således ’The Post’ og ’Ready Player One’ i de danske biografer, mens fremtiden byder på både en ny Indiana Jones-film, et ’West Side Story’-remake og en film om DC-helten Blackhawk. Nu er der nyt om endnu et filmprojektet i støbeskeen.

The Wrap fortæller, at Spielberg og Leonardo DiCaprio, der senest arbejdede sammen i ‘Catch Me If You Can’ fra 2002, er i gang med at udvikle en filmatisering af Ron Chernows bog ’Grant’, der handler om den amerikanske præsident Ulysses S. Grant. Spielberg skal instruere, mens DiCaprio med sit selskab Appian Way skal agere producer.

To anonyme insider-kilder melder desuden, at skuespilleren måske selv skal spille Grant, der som general førte nordstaterne til sejr under den amerikanske borgerkrig. Efterfølgende blev han valgt ind som USA’s 18. præsident.

Med Spielbergs mange projekter og DiCaprios hovedrolle i Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’ er det endnu usikkert, hvornår produktionen kommer til at gå i gang.

Læs også: Steven Spielbergs syv bedste film – og de tre værste

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af