Seth Rogen og Stephen Colbert finder tiltrængt intimitet i en papkasse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Seth Rogen i anledning af premieren på ‘Preacher’s tredje sæson i weekenden var på besøg hos Stephen Colbert, efterlyste sidstnævnte noget intimitet.

»Selv det bedste interview foran et publikum kan føles formelt«, siger værten i videoen, der kan ses herover. »Jeg vil virkeligt gerne vide, hvordan det er at være alene med den rigtige Seth Rogen«.

Det leder til ’The Late Show’s Personal Space-segment, hvor de to mænd begge stikker hovedet ind i en papkasse, der er placeret på en søjle. Den sparsomme plads tillader dem at komme hinanden rigtigt ved, så Colbert kan komme med tilståelsen: »Når amerikanerne siger, at canadiere er flinke, mener vi svage«.

Rogen begynder desuden at undre sig over de ting, der sker uden for papkassen med spørgsmål som »tror du, folk kigger på vores numser nu?« og »hvad laver du med dine hænder?«. Til sidstnævnte svarer Colbert: »Jeg strikker en sweater«.

Læs også: Seth Rogen om James Franco-anklager: »Mit perspektiv er det mindst relevante«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af