Matt Damon er forrygende som dommer anklaget for seksuelle overgreb i morsom ‘SNL’-sketch

Sæsonåbningen på ‘Saturday Night Live’ sprang direkte ud i den politiske satire, som sketchshowet for alvor mestrer. Denne gang var det Trumps nominering til kommende højesteretsdommer, Brett M. Kavanaugh, som stod for skud, da ‘SNL’-holdet kastede sig over en rekonstruktion af hans nylige høring i forbindelse med anklager om seksuelt misbrug.

Ingen ringere end Matt Damon indtog hovedrollen som Kavanaugh, der over den seneste uge har trukket overskrifter i USA for sit højtråbende selvforsvar i en af nyere tids væsentligste, amerikanske høringer.

I sketchen kommer Kavanaugh vadende ind – for sent til sin egen høring – efter at have skyggebokset på toilettet. Adspurgt om han er klar til at starte, svarer Kavanaugh »hell yeah«, hvorefter han kaster sig ud i en lang rant om sit forsvar, der vil »starte ved 11 og så hurtigt tage den hele vejen til 15«.

Matt Damon overspiller helt forrygende i rollen som Kavanaugh – og det værste af det hele er, at han ikke virker meget anderledes fra virkelighedens person.

Foruden Matt Damon bød gårsdagens sæsonåbning på en spoilerglad Adam Driver, der var vært for herligheden, og masser af Kanye West, da rapperen stod for de musikalske indslag.

Læs også: Se Kanye West overtage ‘SNL’ i stort vandflaske-kostume, med ny sang og en politisk tale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af