Serien ‘The Boys’ vil vende op og ned på superheltegenren – se første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Superheltene er som bekendt overalt i disse år, både i biografsalene og på tv-skærmene. Og genren er efterhånden så fasttømret, at man higer efter alternative takes, som vi da også har fået i alt fra ‘Kick-Ass’ til ‘Watchmen’.

Næste skud på stammen af de alternative superheltefortællinger bliver Amazon Primes kommende serie ‘The Boys’. Serien foregår i et alternativt univers, hvor der eksisterer massevis af superhelte, der er lige så kendte som de største Hollywood-stjerner, men samtidigt har enorm politisk indflydelse.

Teaseren er en slags reklame for firmaet Vought, der fungerer som superheltenes management. Deres største trækplaster er en gruppe af helte ved navn The Seven, hvis udseende er tydeligt inspireret af kendte helte som Captain America og Wonder Woman.

Seriens hovedpersoner er helteudskud, der er med i gruppen The Boys. De mener ikke, at hverken Vought eller The Seven har rent mel i posen og beslutter sig for at afsløre deres dystre hemmeligheder.

På rollelisten finder man blandt andet navne som Karl Urban, Simon Pegg og Erin Moriarty (‘Captain Fantastic’). ‘The Boys’ er baseret på en tegneserie af samme navn fra 2006, som er kendt for sin ekstreme vold, grimme sprog og store mængder superheltesex. Det bliver spændende at se, hvor meget af det der bliver en del af serien.

‘The Boys’ får premiere på Amazon Prime engang i 2019.

Læs også: Bullseye er skurk i ‘Daredevil’ sæson 3, afslører ny trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af