Diana Ross til Michael Jackson-kritikere: »Stop In the Name of Love«

Diana Ross til Michael Jackson-kritikere: »Stop In the Name of Love«
Diana Ross til American Music Awards 2017. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Der var i lang tid tavshed fra Michael Jacksons forhenværende kollegaer og bekendtskaber i kølvandet på ‘Leaving Neverland’, men nu er de store stjerner begyndt at stå frem med forsvar for den skandaleramte popstjerne.

I går kom Barbra Streisand frem med en udtalelse, hvor hun slog fast, at hun troede på Wade Robson og James Safechuck (Michael Jacksons anklagere, red.), men samtidig tog popstjernen i forsvar og sympatiserede med ham. Hun har siden opklaret sine udtalelser.

Nu er det Michael Jacksons tidligere Motown-kollega Diana Ross, der udmelder sin opbakning til Jackson. Hun citerede Motown-singlen ‘Stop! In The Name of Love’ i et Twitter-opslag, der opfordrer til ikke at dømme sangeren.

»Jeg har noget på hjertet her til morgen. Jeg tror og stoler på, at Michael Jackson var og er en fantastisk og utrolig kraft for mig og mange andre. STOP I KÆRLIGHEDENS NAVN«, skrev hun i går aftes.

Diana Ross og Michael Jackson har været gode venner det meste af deres liv. De har også samarbejdet flere gange, blandt andet i musicalfilmen ‘The Wiz’, hvor de indtog de to hovedroller.

Læs også: Ja, ’Leaving Neverland’ er ensidig – men Michael Jackson-forsvarerne har glemt deres egen kritiske sans

Læs også: ‘Leaving Neverland’-instruktør i Danmark svarer på kritik: »Det er alt sammen løgne«

Læs også: Vi har set Michael Jackson-filmen ’Leaving Neverland’ og undersøgt sagen selv – her er vores vurdering

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af