Mand, der spoilede ‘Endgame’, blev overfaldet uden for biograf

Mand, der spoilede ‘Endgame’, blev overfaldet uden for biograf
Robert Downey Jr. i 'Avengers: Endgame'.

Afslutningen på ’Game of Thrones’ og Marvels ’Avengers: Endgame’ – vi befinder os i en tid med ekstrem spoilerfølsomhed.

Måske lidt for ekstrem at dømme ud fra en historie, som har floreret på de sociale medier og er blevet samlet op af de taiwanske medier. En mand i Hong Kong skulle nemlig efter sigende været blevet mødt med vold efter højlydt at afsløret væsentlige dele ’Avengers: Endgame’ foran en biograf.

Et billede viser ham sidde på jorden, mens han modtager hjælp for de superheltefanforvoldte skader, som dog ikke ser ud til at være alvorlige.

Filmen nåede allerede efter sin første weekend i biograferne op på en indtægt på en milliard dollars. Inden premieren opfordrede filmens instruktørpar, brødrene Anthony og Joe Russo, på det kraftigste til, at man holder detaljer om filmen for sig selv. Hidtil har en sviner på Twitter været de længder, fans har gået, for at straffe overtrædelser. Indtil nu.

Læs også: Disse serier skal du streame i maj – fra George Clooneys krigssatire til Netflix-serie på dansk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af