Robert Downey Jr.’s løncheck på ‘Avengers’-filmene er svimlende

Robert Downey Jr.’s løncheck på ‘Avengers’-filmene er svimlende
Robert Downey Jr. i 'Avengers: Infinity War'

‘Avengers: Endgame’ fik som bekendt premiere i slutningen af sidste måned, og det betyder, at vi uundgåeligt må tage bitter afsked med adskillige af de velkendte Marvel-karakterer.

Om vi kommer til at se mere til en af filmseriens største stjerner, Robert Downey Jr., i fremtidige Marvel-projekter er tvivlsomt, men én ting er sikkert: Han kan snildt læne sig tilbage og nyde sit otium nu, hvis han ønsker det, for han har tjent kassen på sin Iron Man-rolle, der har fulgt ham i sammenlagt ni film.

Ifølge The Hollywood Reporter fik Downey Jr. for nogle år tilbage en unik forhandlingsaftale i hus med Kevin Feige, direktør for Marvel Studios, hvilket gennem årene har resulteret i et svimlende beløb til skuespillerens pengepung.

‘Avengers: Infinity War’ fra 2018 indtjente i alt to milliarder amerikanske dollars, hvilket indbragte Downey Jr. 75 millioner dollars – knap 500 millioner danske kroner. Derudover tjente han fem millioner dollars – cirka 30 millioner danske kroner – per dag for sin medvirken i ‘Spider-Man: Homecoming’ fra 2017. Han var på optagelserne tre dage.

‘Endgame’ er godt på vej mod at blive den mest indtjenende film i historien, så Downey Jr. kan vist godt begynde at spare sammen til det sommerhus, han altid har ønsket sig.

Læs også: De syv største chok i ‘Avengers: Endgame’ – og hvad de betyder for heltenes fremtid

Læs også: Anmeldelse af ‘Avengers: Endgame’ – Uperfekt helte-farvel vrider dit hjerte i et jerngreb

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af