Dagens gode gerning: Matthew McConaughey underholder et plejehjem med bingo

Dagens gode gerning: Matthew McConaughey underholder et plejehjem med bingo

Matthew McConaughey holder altid hvad han lover. Det beviste den 50-årige skuespiller i hvert fald mandag aften, da han, efter højt og helligt at have lovet at spille bingo på et plejehjem sidste år, indfriede sit løfte, sammen med hele sin familie.

Igennem et Zoom-opkald gav McConaughey den gas som nummeroplæser, for en gruppe ældre på plejehjemmet The Enclave i McConaugheys hjemstat Texas. De aldrende fans havde i september sendt skuespilleren en åben videoinvitation til bingo. »Du ville være meget sejere, hvis du sagde ja,« lød det blandt andet i videoinvitationen fra en af de ældre beboere og den ekstra street credit kunne McConaughey vist ikke modstå.

Oscar-vinderen skulle eftersigende have beklaget, at han ikke kunne dukke op fysisk, men sørgede til gengæld for at underholde beboerne med digital bingo en hel aften, sammen med hustruen Camila Alves, parrets tre børn og McConaugheys mor, som han bor med under coronakrisen.

Hele bingo-herligheden blev filmet af The Enclaves ansatte, der var meget taknemmelige for familiens bidrag til den daglige underholdning. Flere af de ældre udspurgte undervejs McConaughey om alt fra hans fortrukne drink til hans familiesituation, og viste flere gange hjemmelavede skilte frem, med deres yndlingscitater fra skuespillerens film.

»Vores ønske er gået i opfyldelse,« fortalte en ansat på plejehjemmet på lokal-tv i Austin. »Beboerne var fuldstændig vilde med at se Matthew og hans familie og de nød virkelig, at høre ham fortælle om, hvad han får dagen til at gå med og hvordan han kommer igennem krisen. Det gav dem håb og det boost de har brug for, for at komme igennem den her ensomme og udfordrende tid«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af