Evan Peters skal spille seriemorderen Jeffrey Dahmer i kommende Netflix-serie

Evan Peters skal spille seriemorderen Jeffrey Dahmer i kommende Netflix-serie
Evan Peters i 'WandaVision'. (Foto: PR)

Evan Peters overraskede alle ved at dukke op som Pietro Maximofff/Quicksilver i Marvel-serien ‘WandaVision’, hvor hans rolle endte med et mindre vellykket payoff i form af en penisjoke.

Nu er han klar i en lidt anden boldgade end Disneys familievenlige superhelteunivers.

Peters er nemlig, ifølge Deadline, blevet castet til rollen som Jeffrey Dahmer, som gik under pseudonymet Kannibalen fra Milwaukee, i en Netflix-serie om seriemorderen. Serien produceres af Ryan Murphy, som også er manden bag ’Glee’ og ’American Horror Story’, hvor sidstnævnte også har Peters på rollelisten.

Serien, der får titlen ’Monster: The Jeffrey Dahmer Story’, fortæller historien om seriemorderen, der slog 17 personer ihjel, og hvis drab ofte involverede nekrofili og kannibalisme. Murphy har desuden angiveligt taget en beslutning om, at serien skal fortælles fra ofrenes synspunkt, samt politiet og deres evindelige kamp om at fange morderen.

Det øvrige cast til serien består indtil videre af Richard Jenkins, Niecy Nash, Penelope Ann Miller, Shaun J. Brown og Colin Ford, mens Carl Franklin, der har krediteringer på serier som ’House of Cards’, ’Homeland’, ’The Affair’ og ’The Leftovers’, er hyret som instruktør.

Foreløbig er seriens premieredato ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af