Millie Bobby Brown siger, hun aldrig har set en Marvel eller Harry Potter-film

Millie Bobby Brown siger, hun aldrig har set en Marvel eller Harry Potter-film
Millie Bobby Brown. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Med roller i de nye ‘Godzilla’-film og ‘Stranger Things’ er Millie Bobby Brown ikke ubekendt med store franchises. Men når hun selv skal se film, styrer hun i en bred bue udenom de store tentpoles.

Det fortæller den 17-årige skuespiller i et interview med MTV! News, hvor hun afslører, at hun aldrig har set en Marvel eller Harry Potter-film.

»Jeg har aldrig set en Marvel-film. Jeg har heller ikke set en DC-film. Jeg er åben over for det«, siger hun og uddyber, at hun mere er til film som ‘The Notebook’.

»Jeg er ikke besat af Marvel eller DC, fordi jeg allerede laver den slags ting. Jeg vil gerne se noget, der er ægte […]. Jeg har heller aldrig set en Harry Potter-film. Jeg har så mange venner, der ser på mig og siger: ‘Hvordan er det muligt?’ Og jeg ved det faktisk ikke«, fortsætter hun.

Alligevel er Bobby Brown stor fan af selv at medvirke i franchises: »Jeg har aldrig spillet en karakter, og så ikke genbesøgt den. […] Jeg kan godt lide at spille en karakter, have et år fri, og så vende tilbage til karakteren. Det viser en udvikling«.

Inden ‘Godzilla vs. Kong’, der er aktuel i Danmark, når biograferne åbner til maj, var Bobby Brown aktuel i Netflix-filmen ‘Enola Holmes’, der sandsynligvis også bliver til en franchise. Senere på året er hun aktuel i fjerde sæson af ‘Stranger Things’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af