Jeremy Renner vil aldrig se ‘Avengers: Endgame’ igen: »Det var en svær oplevelse«

Jeremy Renner vil aldrig se ‘Avengers: Endgame’ igen: »Det var en svær oplevelse«
Jeremy Renner som Hawkeye. (Foto: Marvel)

For et par år siden oplevede vi nyere tids vel nok største biograffænomen, da tredje fase af Marvels superheltefilmunivers kulminerede med ‘Avengers: Endgame’.

Vores anmelder Lise Ulrich skrev ved premieren, at filmen »vrider dit hjerte i et jerngreb«, og noget lignende synes også at være sket for de skuespillere, der medvirkede i den storladne blockbuster-finale – i hvert fald for Jeremy Renner.

Den ‘Hawkeye’-aktuelle skuespiller har faktisk så mange følelser koblet på ‘Avengers: Endgame’, at han aldrig vil se den igen. Det fortæller han i et (ellers ret hyggeligt) interview hos BBC Radio 1, som Collider har citeret fra.

»Jeg så den til premieren, men det var bare en fejring for os alle sammen. Vi grinte og græd alle sammen, og det fyldte rigtigt meget – der var rigtigt meget at tage sig af. Jeg kommer aldrig til at se den igen. Det var en svær oplevelse«, siger skuespilleren, som dog alligevel vender oplevelsen med at se ‘Avengers: Endgame’ for første (og sidste) gang til noget positivt:

»Vi hulkede alle, og vi grinte. Det er fantastisk. Vi var som publikummer, og det var fedt at opleve. Det var en dejligt, smuk oplevelse at dele«, siger Renner.

Du kan se hele interviewet i videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af