Benedict Cumberbatch laver sjov med Oscar-lussing i ‘Saturday Night Live’: »Will Smith slog mig«

Benedict Cumberbatch laver sjov med Oscar-lussing i ‘Saturday Night Live’: »Will Smith slog mig«
Benedict Cumberbatch som vært for 'Saturday Night Live'. (Foto: PR)

Benedict Cumberbatch brager i disse dage igennem i biografer over hele verden med sin titelrolle i Marvel-filmen ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

Der var derfor stor jubel blandt publikum, da han indtog værtstjansen på sketchshowet ‘Saturday Night Live’ lørdag aften.

I hans åbningsmonolog fortalte han dog, at hans Marvel-succes har gjort, at folk er begyndt at glemme alle de andre roller, han har spillet gennem årene.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg er stærkt begejstret for at være tilbage som vært for ‘Saturday Night Live’. Det har været en virkelig sjov, fantastisk uge. Men jeg er nødt til at være ærlig: De fleste af sketch-forfatterne pitchede mig sketches hver dag, og de fleste af dem handlede om Doctor Strange. Det er fantastisk, jeg elsker ham. Jeg elsker at spille karakteren og filmen klarer sig virkelig godt. Men jeg har faktisk været med i andre film«, jokede han.

Han fortalte, at han havde udtrykt sin frustration over for sketchshowets chef Lorne Michaels, der spurgte: »Så som hvad?«

»Jeg svarede: ‘Tja, ‘Power of the Dog’ for eksempel. Han sagde: ‘Ingen så den’. Jeg sagde: ‘Kom nu, mand. Jeg blev Oscar-nomineret for den film. Jeg klarede det da meget godt’. Jeg mener, jeg vandt ikke. Jeg blev slået af Will Smith. Nej, ikke fysisk«, sagde han til stor begejstring for publikum.

Efter henvisningen til Oscar-lussingen brugte han resten af sin åbningsmonolog på at hylde sin mor og sin hustru Sophie Hunter, som var tilstede blandt publikum, i anledning af Mors dag.

Cumberbatch mindedes blandt andet, at han og hans mor plejede at kalde hinanden sjove navne, da han var lille: »Jeg kaldte hende pookie, og hun kaldte mig Benedict Cumberbatch«, jokede han.

Og så gav han også en opvisning i en række skøre ansigtsudtryk for at sparke showet i gang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af