Duffer-brødrene fik cheferne til at græde under møde om ‘Stranger Things’ finalesæson

Duffer-brødrene fik cheferne til at græde under møde om ‘Stranger Things’ finalesæson
Millie Bobby Brown i 'Stranger Things' sæson 4. (Foto: Netflix)

Under en paneldiskussion i Los Angeles i går aftes delte ‘Stranger Things’-skaberne Matt og Ross Duffer nyt om femte og sidste sæson af den populære Netflix-serie. Det melder The Hollywood Reporter.

Med dem var også hovedproducent Shawn Levy, der måtte erkende at tårerne rullede, da han og de andre chefer blev præsenteret for seriens slutning.

Femte sæson forventes at få premiere engang i 2024, og det er altså ikke mange mennesker der ved, hvordan serien komme til at ende, fortalte Matt Duffer under paneldiskussionen. Men cheferne fik i hvert fald en klump i halsen.

»Vi fik dog vores chefer til at græde«, fortalte han og fortsatte spøgefuldt:

»Og jeg føler, det var et godt tegn, at cheferne græd. De eneste gange jeg ellers har set dem græde har været til møder, hvor vi diskuterede budgettet«.

»Det var en anden slags tårer«, jokede Shawn Levy og roste Duffer-brødrene for at holde deres fokus på arbejdet med seriens nu ikoniske karakterer, selv om ‘Stranger Things’ er blevet så populært.

Ifølge Ross Duffer bliver femte sæson af ‘Stranger Things’ en god blanding af alle de tidligere sæsoner, mens der naturligvis er en masse karakterer, hvis historiers skal rundes ordentligt af.

Vi har tidligere givet vores bud på hvilke karakterer, der muligvis får en fatal finale.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af