Jimmy Kimmel bliver første Oscar-vært efter Will Smith-katastrofe

Jimmy Kimmel bliver første Oscar-vært efter Will Smith-katastrofe
Jimmy Kimmel sammen med Guillermo del Toro ved Oscar-showet i 2018. (Foto: Matt Petit/A.M.P.A.S via Getty Images)

Efter en række værtsløse årgange stod Chris Rock i spidsen ved sidste års Oscar-show.

Det kulminerede som bekendt i, at Will Smith stak Rock én på siden af hovedet på scenen, og Rock har slået fast, at han under ingen omstændigheder vender tilbage i rollen.

Oscar-akademiet og ABC, der sender showet, har i stedet trukket et sikkert kort i form af Jimmy Kimmel, værten på ABC’s eget late night-talkshow ‘Jimmy Kimmel Live!’, har de netop meldt ud.

Kimmel er det, man må kalde et sikkert valg. Han var vært i 2017 og 2018 med rimelig succes. Særligt huskes ’18-årgangen, da det var der, ‘La La Land’ ved en fejl blev udråbt som Bedste Film-vinder frem for ‘Moonlight’.

Samtidig er det klart, at valget af en hvid midaldrende mand, der har prøvet værtsskabet et par gange før, ikke just er banebrydende. Og man kan sagtens forestille sig, at en række mindre sexede navne har takket nej til posten, der ikke just er i høj kurs blandt Hollywoods førende celebs i disse år.

Men ingen kan omvendt rigtigt hidse sig op over valget af den respekterede talkshow-vært, der med sin underspillede lune og veltimede humor er et sikkert anker for et show, der skal op på hesten igen efter sidste års skandaløse optrin.

Næste års Oscar-show finder sted 12. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af