Jeremy Renner troede, han skulle dø efter sneplovulykke – skrev afskedsbreve til sin familie

Jeremy Renner troede, han skulle dø efter sneplovulykke – skrev afskedsbreve til sin familie
Jeremy Renner efter ulykke med sneplov. (Foto: Instagram)

Jeremy Renner er i fuld gang med at komme sig over sin alvorlige sneplovsulykke i starten af året, der næsten kostede ham livet.

Efter mere end 30 brækkede knogler og mange måneders genoptræning er Renner nu ved at være på fode igen.

Denne uge er der således premiere på et interview med Renner af den amerikanske tv-vært Diane Sawyer, hvor skuespilleren fortæller alt om oplevelsen.

I det første klip fra interviewet fortæller en tårevædet Renner, hvordan han begyndte at skrive afskedsbreve til sin familie på sin telefon, fordi han troede, han skulle dø.

»Det havde været en forfærdelig måde at dø på, hvis jeg havde været der alene. Så ville jeg helt sikkert være gået bort. Men jeg var ikke alene. Det var min nevø. Søde Alex. Og så kom resten af kavaleriet. Jeg skrev noter ned på min telefon – sidste ord til min familie«, fortæller en berørt Renner.

Skuespilleren fortæller også, at han var bange for, om hans skader ville påvirke ham permanent:

»Hvordan kommer min krop til at se ud? Kommer jeg bare til at være en rygsøjle og en hjerne som i et videnskabeligt eksperiment?«.

Han fortsætter: »Jeg valgte at overleve. Det kommer ikke til at tage livet af mig, på nogen måde. Jeg har mistet en masse kød og knogle under denne oplevelse, men jeg er blevet genoptanket med kærlighed og titanium«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af