Britisk ‘Mission: Impossible’-skuespiller skjulte sin alkoholisme under optagelserne

Britisk ‘Mission: Impossible’-skuespiller skjulte sin alkoholisme under optagelserne
Simon Pegg i 'Mission: Impossible - Fallout'. (Foto: UIP)

Den britiske skuespiller Simon Pegg kæmpede med depression og alkoholisme i slutningen af 00’erne, hvor han optog ‘Mission: Impossible III’.

Det fortalte skuespilleren i søndagens udgave af radioprogrammet ‘Desert Island Discs‘ på BBC.

»Du lærer at gøre det, uden at nogen lægger mærke til det, fordi det overtager dit liv. Det vil gerne holde sig selv ved lige, og det vil gøre alt, det kan for ikke at blive stoppet. Men med tiden kommer det til et punkt, hvor det ikke kan gemmes, og det var dér, jeg heldigvis var i stand til at trække mig ud af styrtet«, fortæller Pegg om sit misbrug.

I interviewet fortæller komikeren, hvis far forlod familien da Pegg var 14 år gammel, at han var deprimeret efter sin gymnasietid, og at han drak i perioden 2006-2009 for at dulme endnu en depression.

Pegg kunne heldigvis komme ud af sit misbrug i 2009, da hans datter Matilda blev født.

Simon Pegg fortæller også om sit gode arbejde med Tom Cruise, hvis Scientology-tro, han dog ikke ønsket at kommentere:
»Mit forhold til ham er bare meget simpelt og venskabeligt, fortæller han til BBC og fortsætter (via The Guardian).

»Det har altid været et meget nemt forhold. Jeg tror, man opdager, når man møder mennesket i højere grad end krattet af mytologi, der er bygget om omkring dem, at det er en anderledes oplevelse. Jeg mener, han elsker det (berømmelsen, red.), og han nyder det virkelig, det er alt, han kender til. Det giver ham energi og motiverer ham«.

I flere ‘Mission: Impossible’-film spiller han Benji Dunn, der er en del af holdet bag Tom Cruises Ethan Hunt, og er ellers særligt kendt for de skæve komedier i Edgar Wrights ‘Cornetto’-trilogi med Nick Frost, der består af ‘Shaun of the Dead’, ‘Hot Fuzz’ og ‘The Worlds End’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af