Michelle Williams går viralt med Justin Timberlake-efterligning i Britney Spears’ selvbiografi

Michelle Williams går viralt med Justin Timberlake-efterligning i Britney Spears’ selvbiografi
Britney Spears og Justin Timberlake i 2002. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Britney Spears’ selvbiografi ’Min egen stemme’ er en hård omgang.

Bogen indeholder en lang række dystre afsløringer om aborter, brutal mediebehandling og livslang svigt af den 41-årige popstjerne.

Men blandt alle de mørke afsløringer har bogen også bragt latter til internettet.

Takket være bogen er vi nemlig nu velsignede med et klip af Michelle Williams, der siger: »Oh yeah, fo’ shiz, Ginuwine, what’s up homie?«.

Den Oscar-nominerede skuespiller Williams (’The Fabelmans’) har nemlig oplæst lydbogsversionen af ‘Min egen stemme’. Især et klip er gået viralt på Twitter, hvor oplæseren kaster sig ud i en efterligning af Justin Timberlake, hvilket af en bruger blandt andet bliver betegnet det som »det bedste lydklip siden Watergate«.

I passagen beskriver Spears, hvordan hun og hendes daværende kæreste Timberlake mødte r’n’b-sangeren Ginuwine, mens de var i New York.

»En dag var J (Justin Timberlake, red.) og jeg i New York, hvor vi besøgte bydele, jeg aldrig havde været i før. Mod os gik en fyr med en kæmpe, blinged-out halskæde«, skriver Spears, hvilket Williams læser højt.

»Han var flankeret af to kæmpe sikkerhedsvagter. J blev så begejstret og sagde så højt ’Oh yeah, fo’ shiz fo’ shiz, Ginuwine, what’s up homie?’«.

Klippet er (af gode grunde) blevet set over 16 millioner gange på Twitter.

Britney Spears har allerede teaset en opfølger til bogen, så man kan kun krydse fingre for, at Michelle Williams endnu en gang vil stå for oplæsningen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af