Hypet Jonathan Majors-film risikerer aldrig at se dagens lys

Hypet Jonathan Majors-film risikerer aldrig at se dagens lys
'Magazine Dreams'. (Foto: Sundance)

Voldsdømte Jonathan Majors’ hovedrolle i filmen ‘Magazine Dreams’ modtog mange roser ved sidste års Sundance-festival, men nu får den næppe dagens lys at se. Det skriver The Hollywood Reporter.

Jonathan Majors blev i december fundet skyldig i hensynsløst overgreb og chikane mod sin ekskæreste Grace Jabbari, og som følge af sagen har ‘Magazine Dreams’ indtil videre været tilbageholdt fra udgivelse af det Disney-ejede distributionsselskab Searchlight Pictures. Det var meningen, at filmen skulle få premiere i oktober, men nu har selskabet returneret filmens rettigheder til dens producere. De har mulighed for at sælge dem til en anden distributør, men det bliver formentlig svært.

I ‘Magazine Dreams’ spiller Majors en bodybuilder, der opsluges af politisk ekstremisme og begår voldelig adfærd. Filmen var inden Majors’ sag både kritikerrost og spået chancer i Oscar-kapløbet, ikke mindst på grund af Majors’ præstation, men er af gode grunde ikke aktuel i den samtale længere. Den blev desuden omtalt som det store gennembrud for dens instruktør Elijah Bynum, der tidligere har instrueret Timothée Chalamet i ‘Hot Summer Nights’.

Allerede ved anklagen blev Majors droppet af sit agentur og efterfølgende fyrede Disney ham fra de kommende projekter, han var tilknyttet til i kraft af sin Marvel-rolle som Kang the Conquerer. Skuespilleren er også blevet fjernet fra filmen ’48 Hours’ om basketspilleren Dennis Rodman.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af