Mickey Mouse er en blodtørstig morder i første trailer til horrorfilmen ‘Mickey’s Mouse Trap’

Mickey Mouse er en blodtørstig morder i første trailer til horrorfilmen ‘Mickey’s Mouse Trap’
'Mickey's Mouse Trap'. (Foto: Screenshot fra trailer)

Sidste år blev normalt så børnevenlige Peter Plys lavet om til en klam morder i den blodige gyserfilm ‘Winnie the Pooh: Blood & Honey’, da rettighederne til A.A. Milnes klassiske børnefortælling fra 1926, som Disney hidtil havde siddet på, blev offentligt eje.

Nu er det samme sket for Disneys ikoniske maskot, Mickey Mouse. Det skriver Deadline.

1. januar mistede Disney således eneretten til den første udgave af tegneseriemusen, som optræder i Disneys animerede kortfilm ‘Steamboat Willie’ fra 1928. Denne version af figuren ser lidt anderledes ud end den Mickey Mouse, underholdningsgiganten bruger i dag.

Med den nye status som offentligt eje kan man bruge ‘Steamboat Willie’-musen, som man vil det. Og det er netop, hvad undergrundsinstruktøren Jamie Bailey har gjort med sin nye gyserkomedie ‘Mickey’s Mouse Trap’.

Første trailer til den nye film, der har Mickey Mouse som blodtørstig skurk på jagt efter dumme unge amerikanere, landede 1. januar – netop dagen, hvor Disney mistede eneretten til at bruge karakteren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Mickey’s Mouse Trap’ ligner ud fra traileren en lavbudgetgyser, som dyrker horrorklichéerne. Filmen følger kvinden Alex, som er på arbejde i en arkadespilhal på aftenen for sin 21-års fødselsdag sammen med sine venner. Og ja, de frygter alle hurtigt for deres liv, da en moderisk skikkelse iført en Mickey Mouse-maske begynder at slå dem ihjel, én efter én.

Peter Plys-gyseren ‘Winnie the Pooh: Blood & Honey’ fik faktisk samlet så meget internethype sammen, at den blev vist i danske biografer. Tiden vil vise, om det samme kan ske for ‘Mickey’s Mouse Trap’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af