Trine Dyrholm og David Dencik genforenes som sygdomsramt skilsmissepar i kommende film

Trine Dyrholm og David Dencik genforenes som sygdomsramt skilsmissepar i kommende film
Trine Dyrholm og David Dencik i 'Begyndelser'. (Foto: Martin Dam Kristensen)

Instruktør Jeanette Nordahl debuterede tilbage i 2020 med det fynske mafiadrama ‘Kød og blod’, der bød på Sidse Babett Knudsen som kriminel matriark. Nu er der en ny film på vej fra hendes hånd med Trine Dyrholm og David Dencik i hovedrollerne.

‘Begyndelser’ følger parret Ane og Thomas, der er ved at blive skilt, men ikke har fortalt det til deres børn endnu, selvom han er ved at flytte sammen med sin nye partner. Midt i bruddet vendes der dog op og ned på det hele, da Ane bliver ramt af en blodprop.

Dyrholm og Dencik har tidligere spillet meget mindeværdigt over for hinanden tilbage i Pernille Fischer Christensens prisvindende ‘En Soap’ fra 2006. De får blandt andet selskab af Johanne Lousie Schmidt, der sidste år kunne opleves i både ‘Synkefri’ og ‘Meter i Sekundet’, samt de unge navne i Bjørk Storm Engelshardt Kirkegaard og Luna Fuglsang Svelmøe som deres børn.

I mellem de to spillefilm har Jeanette Nordahl også stået bag Viaplay-serien ‘Drømmeren –Karen Blixen bliver til’ med Connie Nielsen som den danske forfatter.

‘Begyndelser’ går i optagelse senere i april og er planlagt til biografpremiere i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af