Sony sætter dato på flere spil til PlayStation 5 – men hvad sker der for ‘Ratchet & Clank: Rift Apart’?

Sony sætter dato på flere spil til PlayStation 5 – men hvad sker der for ‘Ratchet & Clank: Rift Apart’?
'Ratchet & CLank: Rift Apart'. (Foto: PlayStation)

Januar betyder ikke kun nyt år, men også nye annonceringer ved Consumer Electronics Show (også kendt som CES). Verdens største messe for alskens teknologiske dimser – fra tv og støvsugere til konsoller og spil.

I år afholdes messen virtuelt med allerede optagede videoer, og det var netop i en video, at Sony kunne afsløre flere detaljer om nogle af deres mest ventede spil til PlayStation 5.

Det var ikke fordi, der var de vilde afsløringer fra PlayStation, men på et slide helt til sidst i deres segment kunne de bekræfte udgivelsesvinduer for en del titler.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På nuværende tidspunkt er der kun to spil med faste datoer i år: ‘Hitman 3’, der udkommer den 20. januar, og ‘Returnal’, som lander den 19. marts.

Nu står det dog fast, at vi også kan forvente ‘Kena: Bridge of Spirits’ i marts. Herefter kommer ‘Solar Ash’ i juni, efterfulgt af ‘Little Devil Inside’ i juli.

Vi har heller ikke hørt meget om både ‘Ghostwire: Tokyo’ og ‘Stray’, som ellers har været to af de større titler til PlayStation 5, men Sony har nu offentliggjort, at de står til udgivelse i oktober.

Lidt mere vagt bliver det desværre med to af de absolut mest ventede spil fra PlayStation i år. Sidste år stod ‘Horizon Forbidden West’ til forventet udgivelse i efteråret 2021, men nu er ordlyden blot ændret til »2021«.

Det samme gælder ‘Ratchet & Clank: Rift Apart’. PlayStation afslørede ellers i samme ombæring, at spillet stod til at udkomme i første halvdel af 2021, men nu er spillets udgivelse blot sat til 2021. Det kan selvfølgelig blot være en mindre detalje, men det kunne måske også tyde på en forsinkelse.

CES-videoen inkluderede to andre spil, ‘Project Athia’ og ‘Pragmata’. Førstnævnte udkommer i januar 2022 som eksklusiv titel til PlayStation 5 (i to år, før det rammer Xbox), imens sidstnævnte først lander i 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af