Det kaotiske og fuldstændig sindssyge actionspil ‘Saints Row’ gør comeback

Det kaotiske og fuldstændig sindssyge actionspil ‘Saints Row’ gør comeback
Dig og dit crew i 'Saints Row'. (Foto: Volition/Koch Media)

Er du fan af vilde våben og absurd galskab, er der godt nyt: ‘Saints Row’ vender tilbage med et brag.

Spilserien, der startede som lidt af en parodi på ‘Grand Theft Auto’, genstartes helt forfra, når det udkommer næste år. Det afslørede udvikleren Volition i går aftes med traileren, du kan se nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Saints Row’ er kendt for at være fuldstændig over the top med lige dele (grotesk) humor og tåbelig action, hvilket er ment som det absolut størst mulige kompliment.

Serien tog således tykt pis på både konkurrenten ‘Grand Theft Auto’, men også alskens former for popkultur som Hollywoods største succeser.

Det ser ud til, at det nye spil benytter sig af samme opskrift, men samtidig lader sig inspirere af nutidens besættelse af sociale elementer i spil – derfor bliver der naturligvis mulighed for at spille sammen med andre.

Samtidig er der også mulighed for at skabe sin figurs helt egen udseende, hvilket serien tidligere har haft stor succes med.

Som denne figur skal du stå i fronten for gruppen Saints, der tager kampen op mod andre bander i Santo Ileso, en fiktiv by inspireret det sydvestlige USA.

‘Saints Row’ udkommer den 25. februar til PC, PlayStation og Xbox.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af