‘Diablo IV’ lander i 2023 – se den dæmonfyldte trailer

‘Diablo IV’ lander i 2023 – se den dæmonfyldte trailer
En necromancer i 'Diablo IV'. (Foto: PR)

Blizzard har bekræftet, at ‘Diablo IV’ udkommer næste år til PC, PlayStation og Xbox.

Annonceringen faldt ved Microsofts årlige sommer-pressekonference søndag aften, og selvom der ikke fulgte en præcis udgivelsesdato med, så fik vi til gengæld glæde af en ny trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren fokuserer på den dystre Necromancer – spillets femte spilbare klasse ud over barbar, troldkvinde, druide og rogue – som fremmaner døde monstre for at kæmpe mod dæmoner.

Samtidig blev det bekræftet, at spillet udvikles med såkaldt crossplay, så fans kan spille med hinanden på tværs af de forskellige platforme.

Der er desuden også synkroniseret fremgang, så du kan hoppe fra PC til PlayStation og Xbox (eller omvendt) og fortsætte, hvor du slap.

Det blev ikke kun ved den korte video for åndemaneren, for Blizzard havde også en gameplay-trailer med sig på scenen, hvor de dykkede ned i flere af de nye funktioner.

Her viste de samtidig mere af selve spillet, der ligner klassisk ‘Diablo’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der har været bekymring for seriens fjerde hovedudspil, ikke mindst efter den seneste lancering af mobilspillet ‘Diablo Immortal’, som er blevet voldsomt kritiseret for sin grådighed i form af mikrotransaktioner.

Spillet fik én stjerne hos Soundvenue og blev kaldt et »sjælelæst monster af et spil«, der blev »komplet overskygget af kynisk grådighed og rædderlig fanservice i et udvandet univers«.

På Twitter har Adam Fletcher, Blizzards Community Lead, dog forsikret fans om, at spillet udvikles specifikt til PC og konsoller, og at det derfor ikke benytter sig af samme mekanikker, hvor spillerne skal betale i dyre domme for tvivlsomt indhold.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af