PlayStation tilføjer sidste års bedste spil til spilkataloget for Plus-medlemmer

PlayStation tilføjer sidste års bedste spil til spilkataloget for Plus-medlemmer
'Deathloop'. (Foto: PR)

Der er en lækkerbisken på vej til medlemmer af PlayStation Plus, når spilgiganten i september opdaterer deres store dele af deres spilkatalog.

Her bliver ‘Deathloop’ nemlig en del af folden, når spillet – som Soundvenue gav seks stjerner og udråbte til årets spil i 2021 – tilføjes til de tilgængelige spil for Premium- og Extra-medlemmer (men altså ikke dem, der kun har Essential-abonnement). Dette sker den 20. september.

‘Deathloop’ er dog ikke det eneste, der er at se frem til. Både ‘Assassin’s Creed Origins’ og ‘Spiritfarer: Farewell Edition’ er ligeledes en del af opdateringen, der tæller adskillige andre titler, som PlayStation opremser her.

Det stopper dog ikke der, for PlayStation har også en bunke spil klar som månedens faste udvalg, der kan hentes kvit og frit af alle PlayStation Plus-medlemmer fra den 6. september.

I september består de tre spil af ‘Need for Speed Heat’ og ‘Granblue Fantasy: Versus’ til PlayStation 4, imens PS5-ejere får glæde af ‘Toem’.

Herudover er der også nye tilføjelser i PlayStations bibliotek af klassikere, heriblandt med ‘Syphon Filter 2’ og ‘The Sly Collection’, fra den 20. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af