Ted Lasso indtager ‘FIFA 23’

Ted Lasso indtager ‘FIFA 23’
Brendan Hunt og Jason Sudeikis i 'Ted Lasso'. (Foto: PR)

Når ‘FIFA 23’ lander om en uges tid, bliver det tilsyneladende med fint besøg fra Richmond AFC og Ted Lasso.

Det er i hvert fald, hvad alt tyder på, efter seriens officielle Twitter-profil lagde et billede op af Jason Sudeikis foran et hav af kameraer, der bruges til at scanne fotorealistiske ansigtsbilleder til brug i spil.

»Pas på, Mario! Du er ikke den eneste pixelerede man med et overskæg, som aldrig ved, hvor han bliver ført hen«, lød det i tweetet, der altså indikerer, at Lasso gør klar til at indtage en digital verden.

Der har tidligere været rygter om, at Ted Lasso ville kigge forbi verdens største spilserie, og selvom det enkeltstående tweet i princippet ikke er en bekræftelse, så er det et klart vink med en vognstang.

Det skyldes ikke mindst, at ‘FIFA’-profilen svarede på teaseren med et sæt øjne, der er næsten lige så meget værd som en officiel annoncering.

Dette års udgave af fodboldspillet har tilføjet en ny funktion, hvor du kan træde i skoene som kendte managers, og det virker ikke helt usandsynligt, at det er her, hvor Ted Lasso kunne gøre sin entre.

Og helt ærligt, hvem ville ikke gerne styre sin egen fodboldklub til tops i Premier League som Ted Lasso?

‘FIFA 23’ udkommer den 30. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af