‘The Last of Us’ ville »aldrig blive en fremragende film«, siger skuespiller

‘The Last of Us’ ville »aldrig blive en fremragende film«, siger skuespiller
Jeffrey Pierce i 'The Last of Us'. (Foto: HBO Max)

Der var engang, hvor ‘The Last of Us’ slet ikke var tiltænkt et liv som serie hos HBO Max – spillet skulle i stedet have været en film.

Det blev heldigvis ikke tilfældet, for det ville slet ikke have været en succes, hvis man spørger skuespilleren Jeffrey Pierce – og han ved, hvad han taler om, for han medvirker både i spillet og serien.

Pierce spillede oprindeligt rollen som Joels bror Tommy i PlayStations mesterværk, men i serien er den tjans gået til Gabriel Luna, og Pierce har derfor overtaget rollen som Kathleens håndlanger og højre hånd Perry.

»Uanset hvor godt spillet var, ville det aldrig blive en fremragende film«, udtaler han til Entertainment Weekly.

»Hvordan fortæller man en historie på 14, 17 timer i løbet af to timer? Der var også snak om en animeret film, og det virkede som en god idé, men det har vi jo allerede gjort os i (med spillet, red.), så hvordan skulle det blive noget specielt?«, tilføjer han.

Gudskelov, fristes man til at sige, endte spillet med at blive filmatiseret som serie hos HBO, og resten er nærmest historie.

Serien har været en bragende succes og er blevet streamingtjenestens næststørste premiere siden 2010. Derfor er det heller ikke overraskende, at en ny sæson allerede er bekræftet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af