Den populære spilserie ‘Star Wars Jedi’ bliver måske til en trilogi

Den populære spilserie ‘Star Wars Jedi’ bliver måske til en trilogi
Cal Kestis i 'Star Wars Jedi: Fallen Order'. (Foto: PR)

Når ‘Star Wars Jedi: Survivor’ i næste måned fortsætter historien om jediridderen Cal Kestis, som startede i 2019 med Star Wars Jedi: Fallen Order’, bliver det formentlig ikke sidste spil i serien.

Sådan lyder det fra spillets instruktør Stig Asmussen, der i et interview med IGN fortæller, at planerne altid har sigtet mod mere end blot to spil:

»Jeg har altid set serien som en trilogi«, siger han. »Hvordan kan vi føre Cal og hans team til nye steder ud over det, som vi var forbi i første spil?«.

»Vi havde en nogenlunde idé om tidslinjen, og hvor vi ville have ‘Survivor’ til at finde sted, hvor høj indsatsen skulle være, spillets tone, og hvad Cal skulle kæmpe i mod«, tilføjer han.

Samtidig kan Asmussen også afsløre, at der vil være et grafisk hop i det eventuelle tredje spil, der vil gøre brug af grafikmotoren Unreal Engine 5 frem for Unreal Engine 4.

‘Star Wars Jedi: Survivor’ skulle være landet i marts, men blev tidligere i år rykket til den 28. april, hvor det rammer pc, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af