»Jeres seere er bare en bunke fucking jomfruer«: YouTube fjerner PewDiePie-diss af børnekanal

»Jeres seere er bare en bunke fucking jomfruer«: YouTube fjerner PewDiePie-diss af børnekanal
PewDiePie. (Foto: John Lamparski/Getty Images)

Vi er vant til, at rappere disser til højre og venstre, men nu har PewDiePie i typisk troll-stil kastet sig ud i en sviner af den populære YouTube-børnekanal Cocomelon.

Videoen er dog hurtigt blevet slettet, da den »ligner indhold lavet til børn, men inkluderer upassende indhold (inklusiv vold)« og på grund af dens mobbende natur, skriver YouTubeTwitter.

PewDiePie, der går under det borgerlige navn Felix Kjellberg, brugte videoen til at kritisere Cocomelon og deres indhold, imens han ytrede »jeres publikum er bare en bunke fucking jomfruer«.

Cocomelon, der specialiserer sig i børnesange som akkompagneres af animerede videoer, retter sig primært mod vuggestue- og børnehavebørn.

Svineren kommer efter en voldsom stigning af subscribers hos Cocomelon, hvilket PewDiePie blev gjort opmærksom på tilbage i sommeren 2020. Som The Verge bemærker, annoncerede han tidligere på måneden, at han ville sende et diss ud om Cocomelon.

I onsdags fulgte han sit diss op med en video, hvor han deklarerede kampen mod Cocomelon som slut, blandt andet fordi han var faktisk var »fuldstændig ligeglad med Cocomelon«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af