TikTok-stjerne anholdt og sigtet for dobbeltmord

TikTok-stjerne anholdt og sigtet for dobbeltmord
views

Den populære TikToker Ali Abulaban, der går under brugernavnet @jinnkid, er blevet anklaget for at have dræbt sin hustru og hendes ven i San Diego.

Ifølge Los Angeles Times nægter Abulaban, der har næsten en million følgere, sig skyldig i anklagerne.

TikTok-stjernen er kendt for sine sketches, hvor han har haft stor succes med parodier af Tony Montana fra ‘Scarface’, rapperen 6ix9ine og figurer fra spillet ‘The Elder Scrolls V: Skyrim’.

Avisen San Diego Union-Tribune skriver, at Abulabans hustru havde anklaget ham for vold i september og var i færd med at blive skilt fra ham.

Abulaban var efter sigende flyttet fra parrets hjem, men havde skjult en nøgle, som han brugte til at gå og komme uden hustruens viden.

Han installerede desuden en app på sin femårige datters iPad, der gjorde det muligt at aflytte omgivelserne via en telefon.

I anklagerne lyder det, at Abulaban havde overhørt en mands stemme via appen. Det var her, han vendte tilbage til hustruens bolig for at skyde hende og den ukendte mand, tilføjer San Diego Union-Tribune.

Bliver Abulaban fundet skyldig, står han til fængsel på livstid. Han kan desuden risikere dødsstraf, hvis anklagemyndigheden ønsker at forfølge dette.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af