Timothée Chalamets Willy Wonka-billede eksploderer i memes

Timothée Chalamets Willy Wonka-billede eksploderer i memes
Timothée Chalamet. (Foto: Lisa Maree Williams/Getty Images)

Da Timothée Chalamet startede ugen med at dele et billede af sig selv som Willy Wonka fra prequel-fortællingen om ‘Charlie og chokoladefabrikken’, stod tiden stille et øjeblik.

For med høj hat, vinrød fløjlsjakke, spraglet tørklæde og et længselsfuldt blik i øjnene, fik Chalamet (endnu en gang) store del af internettet til at sukke kollektivt efter ham.

Siden da er det ikke gået stille for sig, og især på Twitter vælter det ud med memes, der favner vidt og bredt – fra det komiske til det liderlige.

For hvis vi starter i den uskyldige ende, er der flere, der har lagt mærke til et par ligheder mellem Chalamets Wonka og Gonzo fra ‘Muppets’.

Når du først ser det, kan du bare ikke lade være med ikke at se det.

Faktisk er Gonzo ikke den eneste, som den unge Willy Wonka minder om.

I stedet kunne der også være tale om en forhistorie til Daniel Day-Lewis’ rolle som Bill ‘The Butcher’ Cutting i ‘Gangs of New York’.

Hvilket fører til en hel ny teori: Er der faktisk tale om et Marvel-agtigt multiverse med Willy Wonka i hovedrollen, imens Bill the Butcher og Gonzo er er alternative udgaver af ham?

Og ja, så er vi kommet til de knap så børnevenlige memes. For flere Twitter-brugere har bemærket, at den nye Willy Wonka er oplagt Onceler-materiale for liderlige typer på Tumblr.

Figuren Once-ler er oprindeligt fra Dr. Seuss’ børnebog ‘Lorax’, som i 2012 blev filmatiseret, hvor han – ulig den originale historie – pludselig havde et ansigt.

Af uransagelige årsager satte det gang i en voksende fanbase på Tumblr, der i overvejende grad blev båret af teenagepiger og unge kvinder – altså en skare af tilhængere, der ikke helt var tiltænkt som den pimære målgruppe for ‘Lorax’-filmatiseringen.

Det stoppede dog ikke helt der, for selvom Onceler-fænomenet egentlig var uskyldigt, havde det også et seksualiseret aspekt, og det er altså det, som Timothée Chalamets Willy Wonka nu risikerer at genoplive.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af