Kanye West kritiserede Kim Kardashians tøjstil efter brud: »Han ringede til mig og sagde, at min karriere var slut«

Kanye West kritiserede Kim Kardashians tøjstil efter brud: »Han ringede til mig og sagde, at min karriere var slut«
Kim Kardashian. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Det er ingen hemmelighed, at Kanye West har taget en stor del af æren for Kim Kardashians stil, efter de fandt sammen.

Faktisk forvandlede han hende i så høj grad, at Kardashian følte, hun til en vis grad mistede sin identitet, da de to gik fra hinanden. Det fortæller hun i det seneste afsnit af ‘The Kardashians’.

I en samtale med sin søster Kourney afslører hun, hvor usikker hun var på sig selv, og hvordan hun fik angstanfald af at skulle vælge sine egne outfits efter deres skilsmisse tidligere i år.

»Jeg nåede dertil, hvor jeg spurgte ham til råds om alt, sågar hvad jeg burde tage på af tøj«, siger hun. »Selv nu får jeg angstanfald, for hvad skal jeg tage på?«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bedre bliver det ikke senere i samtalen, hvor Kim afslører, at det var et stort øjeblik for hende ved Wall Street Journal Innovator Awards, da hun modtog en pris for sit arbejde med SKIMS.

Her var hun iført en kjole fra Fendi og SKIMS, som Kanye ikke havde godkendt på forhånd, og den faldt tilsyneladende heller ikke i hans smag.

»Han ringede til mig og sagde, at min karriere var slut,« tilføjede hun. »Og så viste han mig et billede af Marge Simpson, som havde noget lignende på«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af