Harry Styles åbner op om hadske fans online: »Selvfølgelig har jeg det skidt med det«

Harry Styles åbner op om hadske fans online: »Selvfølgelig har jeg det skidt med det«
Harry Styles. (Foto: PR)

Harry Styles har en af internettets mest intense og dedikerede fanbaser, hvilket især har været tydeligt efter forholdet til Olivia Wilde er blevet officielt.

På sociale medier som TikTok og Twitter har hadet væltet frem fra fans, der ikke sigter imod deres idol, men derimod mod alle dem omkring ham, heriblandt Wilde.

Men i et interview med Rolling Stone tager Styles nu bladet fra munden og kritiserede den giftige kultur, som de loyale følgere skaber:

»Det er en vanskelig følelse, når man ved, at være tæt på mig betyder, at man bliver mål for et hjørne af Twitter«, siger han og hentyder til den inkarnerede Twitter-fanbase, som løbende koordinerer angreb.

»Jeg vil bare gerne synge. Jeg ville slet ikke have haft lyst til at starte, hvis jeg vidste, hvordan det ville såre folk omkring mig«, tilføjer han.

Styles undertreger dog, at han altid ser det gode i sine fans, men at han ikke kan ignorere de afkroge, der gør livet svært for ham: »Selvfølgelig har jeg det skidt med det«.

I det lidt mere positive hjørne afslører interviewet også, at popstjernen trods alt formår at afholde sig fra sociale medier med undtagelse af Instagram, som han tilsyneladende kun bruger til at kigge på planter og arkitektur.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af