Snart kan du fortryde de pinlige beskeder, du sender på din iPhone

Snart kan du fortryde de pinlige beskeder, du sender på din iPhone
iPhone. (Foto: Youssef Sarhan/Unsplash)

Er du typen, der sender akavede beskeder i fuldskab til dit crush klokken tre om natten på vej hjem fra byen, er der godt nyt – i hvert fald hvis du har en iPhone.

Når Apple opdaterer iOS inden længe, bliver det nemlig med en meget tiltrængt opdatering af iMessage, hvor du får større kontrol over de beskeder, du har sendt.

Med iOS 16, som den nye version hedder, bliver det muligt både at redigere og helt slette afsendte beskeder.

Det betyder, at du kan rette stavefejl eller fjerne indhold i beskeder, som du egentlig ikke ville have læseren til at læse alligevel. Modtageren kan se, at du har redigeret i beskeden, men de kan ikke se det oprindelige indhold.

Fortryder du helt, kan du også slette beskederne, og har modtageren ikke læst dem endnu, vil de aldrig vide, hvad der oprindeligt stod i dem.

For at ændre eller slette din besked kræver det, at du holder fingeren nede på den blå taleboble og trykker ‘rediger’ eller ‘ fortryd send’.

Som sagt bliver det dog først muligt med iOS 16, som – medmindre du kører en betaversion – forventes at lande i september, hvor Apple har for vane at opdatere styresystemet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af