Apple smider topchef på porten efter TikTok-video om at gramse på store bryster

Apple smider topchef på porten efter TikTok-video om at gramse på store bryster
Apple. (Foto: Laurenz Heymann/Unsplash)

Apple er notorisk kendt for at værne om deres brand (i sådan en grad, at filmskurke ikke må bruge iPhones), så det kommer måske ikke som den store overraskelse, at de har valgt at afskedige en topchef efter en kontroversiel video på TikTok.

Det er den nu tidligere vicepræsident for indkøb, Tony Blevins, som må se sig smidt på porten, efter han blev fanget på kamera med et knap så heldigt udbrud:

»Jeg kører ræs, spiller golf og gramser på kvinder med store bryster, men jeg holder fri i weekenderne og på helligedage«, lød det kækt, imens Blevins steg ud af en milliondyr Mercedes-Benz.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Apple har en stram politik for, hvordan ansatte må udtrykke sig på sociale medier, hvor de opfordres til at udtrykke sig selv og behandle andre med respekt.

Det er formentlig af denne årsag, at klippet – som blev uploadet af en anden person end Blevins – er blevet indrapporteret til Apples HR-afdeling, hvilket nu har fået konsekvenserne for vicepræsidenten.

Således rapporterer Bloomberg, at Blevins er blevet opsagt efter en intern undersøgelse. Siden da har han undskyldt sin kommentar:

»Jeg vil gerne benytte denne mulighed for oprigtigt at undskylde til enhver, som følte sig ramt af mit fejlslåede forsøg på humor«, udtaler han til Bloomberg.

Blevins tilbragte 22 år hos Apple, hvor han igennem sin karriere var en af blot 30 topchefer, som rapporterede direkte til firmaets øverste direktør, Tim Cook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af