Julia Fox’ bedste date var slet ikke Kanye West, men derimod Drake

Julia Fox’ bedste date var slet ikke Kanye West, men derimod Drake
Julia Fox. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Julia Fox har åbnet op omkring sin datinghistorik, hvor hun sender en diskret sviner af sted mod Kanye West, imens Drake tilsyneladende har været hendes bedste kendis-date.

Det sker i et interview med Andy Cohen, hvor hun ikke nævnte Drake ved navn, men derimod gav så mange hints, at rygterne lader til at være sande om, at de to datede i 2020.

Her afslørede hun, at hendes bedste date var en tur med et privatfly, hvor Fox og den unavngivne person puttede en masse, hvorefter flyet landede, og hun fik adskillige Chanel-tasker.

Det i sig selv kunne jo være sket med et hav af velhavende berømtheder, men da Cohen presser på, indrømmer Fox, at der var tale om en stjerne fra øverste hylde.

Efterfølgende spørger Cohen direkte, om det er Drake, hvortil Fox svarer: »Måske« og himler, måske lidt for afslørende (eller drillende), med øjnene.

Rygter svirrede tilbage i 2020 om en lille romance mellem de to, da Drake kontaktede hende, efter han så hendes præstation i ‘Uncut Gems’.

Siden da var de efter sigende på flere dates, der inkluderede et par flyveture og, den afslørende detalje, designertasker.

Andetsteds i interviewet faldt snakken på Kanye West, som Fox datede kortvarigt sidste år.

Faktisk brugte parret så lidt tid sammen, at hun bemærkede, at »jeg tror slet ikke, at han kender mit fulde navn« med hentydning til hendes mellemnavn.

Derfor kommer det nok heller ikke som den store overraskelse, at de to angiveligt slet ikke har snakket sammen, siden de gik hver til sit.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af