Gillian Anderson beder om din vildeste sexfantasier på Twitter

Gillian Anderson beder om din vildeste sexfantasier på Twitter
Gillian Anderson i 'Sex Education'. (Foto: Netflix)

Gillian Anderson vil gerne vide, hvad du tænder på.

I et nyt projekt med titlen ‘Dear Gillian’ vil hun dykke ned i kvinders meste intime sexfantasier, der skal deles anonymt i en kommende bog, som ‘Sex Education’-stjernen står bag, skriver Mashable.

Annonceringen faldt på Twitter, hvor hun skrev: »Hjælp os med at skabe en revolutionerende bog til vores og kommende generationer«.

Projektets formål er at undersøge kvinders sexliv og seksualitet ved at få personer til at åbne op i anonyme breve til skuespilleren.

»Som kvinder ved vi, at sex handler om mere end bare sex. Men alligevel taler mange af os slet ikke om det. Vores dybeste, mest intime frygt og fantasier forbliver låst væk inden i os, indtil én kommer forbi og låser op for dem«, siger hun i videoen.

Alle personer, der identificerer sig som kvinder, kan deltage i projektet.

»Jeg vil gerne høre om din fantasi, det hemmelige begær, som du ellers kun ville dele med dem, du stoler allermest på. Uanset din baggrund, uanset hvem du har sex med, om du er 18 eller 80«, tilføjer Anderson om kvalifikationerne.

Hvis du deltager, og hvis dit brev ender i bogen, skal du dog ikke regne med at få betaling for din indsats. Det er ren con amore.

Du kan læse mere om ‘Dear Gillian’-projektet her, hvor der også er adskillige retningslinjer, du kan tygge dig igennem,

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af