#MargielaMonday – John Gallianos comeback iført hvid kittel

B7KhpUBIYAEDVpVVia Cécile Narinxs Twitter-profil

John Galliano viste i går sin debutkollektion for Maison Martin Margiela.

Det var husets couture-kollektion – eller ‘Artisanal’ som Marigela-huset selv kalder deres couture – der blev vist frem i London sideløbende med herremodeugen London Collections: Men. Et utradionelt valg da couture normalt vises frem under Haute Couture-ugen i Paris senere på måneden.

Med hashtagget #MargielaMonday som titel for kollektionen var der lagt op til en storm på de sociale medier, hvor det eksklusive selskab på små 100 gæster havde travlt med at forevige Gallianos comeback.

Harper Bazaars Cécile Narinxs stod for dagens skarpeste billede, da hun nåede at fange det splitsekund, hvor John Galliano trådte ud på catwalken i en hvid kittel inden han hastede væk igen.

Maison Martin Margiela-huset har indtil nu været kendt for en anonymitetspolitik, hvor alle designere og øvrige ansatte bar hvide kitler og blev krediteret som samlet team og hvor designerne ikke gik ud på catwalken til den klassiske finalehyldest.

John Gallianos finale indikerede derfor  nye tider for modehuset, da han valgte at træde ud på catwalken, men samtidigt var der respekt for modehusets historie, da han var trukket i kitlen og samtidigt valgte en hurtig hilsen og ikke den lange tur ned af runway’en.

John Galliano delte selv dette billede på de sociale medier efter showet.

margiela3Via John Gallianos Instagram

 

margiela1

 

margiela2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af